Verhuizing verkoop en onderhoud activiteiten

Alle actuele informatie vind je hier.

Per maandag 2 oktober 2023 is de werkplaats verhuizen. Voor onderhoud of reparatie van personenauto’s ben je van harte welkom bij onze vestiging in Honselersdijk. Onderhoud en reparatie van bedrijfswagens verzorgen wij graag voor je in onze vestigingen De Lier, Honselersdijk en op het Forepark in Den Haag.

Vanaf woensdag 1 november verhuist de verkoop van nieuwe Volkswagen modellen naar de hoofdvestiging op het Forepark in Den Haag. Voor Volkswagen Bedrijfswagens ben je welkom bij de vestigingen op het Forepark en in De Lier. Voor een uitstekende Wittebrug Occasion verwelkomen wij je graag bij Wittebrug Honselersdijk.

Honselersdijk

Z

Meer parkeerruimte dan in Kerketuinen

Z

Uitgebreide selectie occasions. Continu 120 op voorraad.

Forepark

Z

Meer parkeerruimte dan in Kerketuinen

Z

Alle Volkswagen modellen aanwezig in de ruime showroom

De Lier

Z

Meer parkeerruimte dan in Kerketuinen

Z

Bedrijfswagen specialisten

Het laatste nieuws

Werkplaats

De werkplaats zal per maandag 2 oktober verhuisd zijn naar: Honselersdijk voor personenauto’s en naar Forepark en De Lier voor Bedrijfswagens. Binnenkort informeren wij je over aantrekkelijke kennismakingsaanbiedingen.

Verkoop

De verkoop van nieuwe Volkswagens en occasions is per 1 november verhuisd. Op het Forepark kan je terecht voor nieuwe Volkswagen modellen alsmede occasions. Ook onze vestiging in Honselersdijk heeft een ruime selectie occasions.

Heb je vragen of wil je ons iets vertellen? Laat het ons hieronder weten.

Naam(Vereist)